Event & Möhippa

Välkomna att ha ert event i Stockholm hos oss på studio levels, ett minne för livet.

Bläddra ner på sidan för att se våra paket!

vårt erbjudande

Vi erbjuder Er den perfekta aktiviteten till er möhippa, tjejkväll eller kick off. Ni kommer till våra fräscha lokaler centralt beläget i Stockholm, där vi tillsammans skapar ett minne för livet. Ni blir mottagna och incheckade av vår värdinna i receptionen. Därefter byter ni om och möts i loungen där er instruktör väntar och välkomnar er in i studion där ni får en timme fullspäckad av höfter, svett, skratt och moves. Vi ser till att ni får en oförglömlig stund tillsammans. Vi börjar med uppvärmning för att väcka kroppen och sätta partystämningen, sedan får ni lära er en koreografi som kanske kan komma till användning på tex bröllopsfesten. Våra instruktörer är utbildade och har lång erfarenhet, allt för att ni ska få kvalitativ och säker träning. Efter klassen har ni möjlighet till vårt omklädningsrum med tillgång till dusch. I en modern miljö erbjuder vi Kérastase produkter i våra duschar och omklädningsrum som även är utrustade med hårfön och tänger. Där kan du även låsa in dina värdesaker i ett utav våra låsbara skåp för en tryggare vistelse.

Vid sen avbokning (14 dagar innan din bokning) debiterar vi 2000 kr ex moms.

Standard Paket

 

Vi tillhandahåller träningslokalen och erfaren instruktör efter bokad träningsform. Ni har tillgång till omklädningsrummet 1 h efter avslutat träningspass där Kérastase produkter samt hårfön och tänger finns tillgängliga att använda. Ni har även möjlighet att förvara saker i våra omklädningsrum (2 st låsbara skåp) till dagen efter så ni slipper släpa mer er onödiga ombyten ut på en partykväll på stan.

 


Pris: 450 kr per person:- (minimum 12 pers)

Lyx Paket

 

Vi tillhandahåller träningslokalen och erfaren instruktör efter vald träningsform.

 

En proffsfotograf kommer att fotografera er för att föreviga detta tillfälle då alla tjejerna är samlade under 1 h, som ni sedan kan ge till bruden i ett album som gåva på bröllopsdagen. Ni har tillgång till omklädningsrummet 1 h efter avslutat träningspass där Kérastase produkter samt hårfön och tänger finns tillgängliga att använda. Ni får varsitt lyxigt hårvårdskitt och handdukar att låna. Ni har även möjlighet att förvara saker i våra omklädningsrum (4 st låsbara skåp) till dagen efter så ni slipper släpa mer er onödiga ombyten ut på en partykväll på stan.

 

Ni välkommas ni ner i skönhetssalongen som ni har exklusivt tillgång till. Där bjuds det på 4 flaskor bubbel, ostbricka, jordgubbar och choklad. Den blivande bruden får det lyxiga skönhetspaket i 1.5 h med hårstyling av en av våra frisörer samt en makeup av våran makeup-artist som håller natten lång. Skön musik spelas ur våra högtalare medans ni andra har tillgång till att fixa er inför kvällen. Den perfekta tjej- förkvällen bruden kommer att minnas för resten av livet.

 

Pris: 12000:- (max antal 14 personer)