Våra Klasser

Studio Levels erbjuder en rad noggrant utvalda träningsformer så att du som kund kan känna dig trygg med att du hittar en träningsform som passar dig. Vi vägleder dig till att hitta den rätta träningsformen där du kan uppnå önskat resultat. Alla våra instruktörer är certifierade och erfarna.

Ditt välbefinnande är viktigast för oss och vi anpassar därför gruppantalen efter begränsning. I en modern miljö och fräscha lokaler erbjuder vi Kérastase produkter i våra duschar och omklädningsrum som även är utrustade med hårfön och tänger.

Pilates

På Pilates jobbar vi med övningar som främst syftar till att stärka bålen, ländrygg och skulderbladsparti. Här jobbar vi med övningar som på bästa sätt utmanar hela kroppen. Pilates gör oss starkare i vardagen och i andra fysiska aktiviteter samt som det även är förebyggande, och är ett utmärkt komplement till andra träningsformer.

Barre

Barre är en fusion av balett, fitness och pilates sammansmält till en fysiskt utmanande klass vid stång som är beroende framkallande och ger snabba resultat. Våra dynamiska övningar går ut på att vi bygger styrka effektivt genom att jobba med musklerna koncentrerat till utmattning. Vi tränar till musik i ett härligt flöde av övningar som ger ett brännande resultat! Lyfter rumpan, jobbar benen och stärker core på ett sätt som du aldrig har gjort tidigare.

Balett

Träning i baletteknik förbättrar smidighet, hållning, styrka och kondition. Efter deltagarnas egna förutsättningar strävar vi efter rena linjer och utåtvridna positioner från höfterna. Klasserna Innehåller övningar vid stången samt danskombinationer till klassisk musik. Vi lär oss på vilket sätt och varför man arbetar med placeringen av olika kroppsdelar.

Levels MIX

Text kommer snart…

bootcamp

Styrketräning/Cardio  

Här utmanar vi styrka, kondition, balans och stabilitet.

Zumba

Det här är dansklassen som kombinerar konditionsträning, balans och flexibilitet med härliga, latinamerikanska rytmer som får vem som helst att vilja svänga på höfterna. Dans är god träningseffekt på hela kroppen, även hjärnan eftersom det kräver att man måste lyssna till musiken och översätta dessa intryck till rörelse. 

Yin Yoga

Yin-yoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra. I yin-yoga ligger fokus på kroppens yin-delar, såsom skelett, bindväv, ligament, inre organ och meridianerna. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian och ju äldre vi blir, desto stelare och torrare blir den. Med yin-yoga blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och en stunds avkoppling.

Kundalini Yoga

En yogaform där vi arbetar med andning, uthållighet i ofta ganska enkla ställningar och rörelser. Varje klass avslutas med meditation och mycket vila ingår. Ett kundaliniyogapass stimulerar hela kroppen och gör gott särskilt för rygg och stressade sinnen. En yoga för alla, helt enkelt.

Allt från Pilates till Yoga

Vi erbjuder flertalet olika klasser på Studio levels. För att boka dina klasser, klicka på knappen nedan.