Träning

Vi erbjuder en rad noggrant utvalda träningsformer så att du som kund kan känna dig trygg med att du hittar en träningsform som passar dig.

Studio Levels erbjuder en rad noggrant utvalda träningsformer så att du som kund kan känna dig trygg med att du hittar en träningsform som passar dig. Vi vägleder dig till att hitta den rätta träningsformen där du kan uppnå önskat resultat. Alla våra instruktörer är certifierade och erfarna.

 

Ditt välbefinnande är viktigast för oss och vi anpassar därför gruppantalen efter begränsning. I en modern miljö och fräscha lokaler erbjuder vi Kérastase produkter i våra duschar och omklädningsrum som även är utrustade med hårfön och tänger.

Våra träningsklasser

Pilates

På Pilates jobbar vi med övningar som främst syftar till att stärka bålen, ländrygg och skulderbladsparti. Här jobbar vi med övningar som på bästa sätt utmanar hela kroppen.
Pilates gör oss starkare i vardagen och i andra fysiska aktiviteter samt som det även är förebyggande, och är ett utmärkt komplement till andra träningsformer.

Barre

Barre är en fusion av balett, fitness och pilates sammansmält till en fysiskt utmanande klass vid stång som är beroende framkallande och ger snabba resultat. Våra dynamiska övningar går ut på att vi bygger styrka effektivt genom att jobba med musklerna koncentrerat till utmattning. Vi tränar till musik i ett härligt flöde av övningar som ger ett brännande resultat! Lyfter rumpan, jobbar benen och stärker core på ett sätt som du aldrig har gjort tidigare.

Balett

Träning i baletteknik förbättrar smidighet, hållning, styrka och kondition. Efter deltagarnas egna förutsättningar strävar vi efter rena linjer och utåtvridna positioner från höfterna. Klasserna Innehåller övningar vid stången samt danskombinationer till klassisk musik. Vi lär oss på vilket sätt och varför man arbetar med placeringen av olika kroppsdelar.

LEVELS MIX

Grundläggande styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och olika redskap som bollar, vikter och hantlar i övningar som utmanar hela kroppen.  Vårt koncept går i korthet ut på att träna enkelt, intelligent och effektivt.

ZUMBA

Det här är dansklassen som kombinerar konditionsträning, balans och flexibilitet med härliga, latinamerikanska rytmer som får vem som helst att vilja svänga på höfterna. Dans är god träningseffekt på hela kroppen,  även hjärnan eftersom det kräver att man måste lyssna till musiken och översätta dessa intryck till rörelse.

Bootcamp

Styrketräning/Cardio med inslag av enkla dansuppvärmningar och basic akrobatik!För dig som vill ha tuff och effektiv träning med synliga resultat. Svettiga övningar och här tränar ett och samma team stenhårt tillsammans för att nå ert gemensamma mål. En erfaren PT leder och peppar dig och ditt team till att kämpa från början till slut.

Virya Yoga

Viryayoga  är en dynamisk yogaform som systematiskt stärker och mjukar upp kroppen. Fokus ligger på biomekaniken (rörelselära) för hälsosamma positioner och för att minimera skaderisken.  Ordet virya betyder entusiasm, kraft och energi. Varje klass har en struktur som upprepas, med vissa variationer, där vi metodiskt går igenom hela kroppen. En klass består av tio moduler ; uppvärmning, solhälsningar, stående positioner, balans, armbalanser och magstärkande positioner, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande positioner och avslappning. Under klassen sker det tempoväxlingar med både lugna och kraftfulla flöden.

Mindfulness

Mer info snart.

Inside Flow

Mer info kommer snart.

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow

En skön, flödande yogaklass där du får röra dig tillsammans med ditt andetag. Du bjuds på härliga yogasekvenser som öppnar upp och stärker hela din kropp. Ofta berörs områden som vi alla behöver ge lite extra uppmärksamhet, t ex höfter, core och bröstöppningar. Vinyasan länkar ihop olika positioner på ett dynamiskt sätt.

Yin Yoga

Yin Yoga

Yin-yoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra. I yin-yoga ligger fokus på kroppens yin-delar, såsom skelett, bindväv, ligament, inre organ och meridianerna. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian och ju äldre vi blir, desto stelare och torrare blir den. Med yin-yoga blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och en stunds avkoppling

Dynamisk Yoga

Dynamisk Yoga

En nybörjarklass där vi scannar igenom hela kroppen och lär oss fördelarna med yoga för just dig. Du lär dig grundläggande positioner i yoga som solhälsningar och får möjlighet att lära känna din kropp och hitta till den yogiska andningen.

Denna klass instrueras oftast av 2 lärare: Lala & Litizia

kundalini-yoga

Kundalini Yoga

Kundaliniyogan är ett tillfälle till den så viktiga återhämtningen i vardagen. En stund då vi kan få gå in i oss själva, uppleva vår kropp och vårt inre rum – egentid som ger så mycket tillbaka och investerar i vår hälsa. Kundaliniyoga kan alla göra, och det finns ett yogiskt uttryck som säger ”att uppleva den är att lita på den”. Effekten av att göra ett kundaliniyoga pass brukar visa sig på en gång; god kvalitetssömn på natten, och lugn klar energi på dagen.

Hatha Yoga

Restorative Yoga

Restorative Yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om att slappna av och skapa återhämtning, fysiskt, mentalt och själsligt. Det engelska ordet restorative betyder återhämtande på svenska. Många delar av yoga ger kropp och sinne återhämtning och är därför per definition just restorative. Restorative Yoga däremot är en specifik form av yoga med avsikten att genom utvalda tekniker samt mjuka och avslappnande positioner ge kropp och sinne maximal avlastning.

Det kan vara den svåraste och mest avancerade yogastilen då den verkligen låter oss slappna av på djupet. Men även för att det kan vara extremt utmanande för en del av oss att slappna av och släppa kontrollen för att komma ner i varv.

slow flow yoga stockholm

Slow Flow Yoga

Stark insida är en stressreducerande workshop där vi genom enkla övningar stärker kroppen inifrån. Vi använder övningar med fokus på andning, hållning, rörlighet och djupt liggande muskulatur. I kombination med djupavslappning och visualisering ger du din kropp möjlighet till återhämtning och stärker din förmåga att fokusera i vardagen.
Konceptet är framtagen av Luna  som gärna vill dela denna fantastiska med dig.

gravid-pilates

Gravid pilates

Denna kurs bokas via Babygruppen.

Vår kurs i gravidpilates är en fantastisk träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten. Dessutom kan du komma tillbaka mycket fortare efter födseln, till en stark och smidig kropp. På grund av dess skonsamma form går det bra att träna pilates under hela graviditeten.

gravid-yoga

Gravid yoga

Denna kurs bokas via Babygruppen.

Babygruppens gravidyoga är speciellt framtagen för att stärka den gravida kroppen samt för att förbereda inför den kommande födseln både fysiskt och mentalt. Vår gravidyoga ger dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet både för dig och ditt barn. Vi arbetar i sköna och mjuka rörelser samt med andning, avslappning, koncentration, uthållighet och bäckenbotten.  Det går bra att träna yoga under hela graviditeten.

Inspirationsbilder från Mamma Baby Yoga

Mamma Baby Yoga

Yoga anpassad för att bygga upp och stärka musklerna efter graviditet och förlossning. Knipövningar och varsam träning för att återfå kraft och energi kombinerat med avslappning. Stärkande övningar för bla rygg och axlar för att förebygga värk som annars är vanligt hos nyblivna mammor som bär mycket, ammar och nyligen varit gravida med utsatt rygg.

Nyheter 2019 

Workshop med Ulf Wallgren

Varmt välkomna till en härlig workshop med Ulf som gästar oss!

I över 40 år levde Ulf Wallgren ett hektiskt liv som nyhetsjournalist inom press, radio och teve. För drygt två år sen lämnade han jobbet som journalist och utbildade sig till lärare i MediYoga för att hitta balans i tillvaron.
I den här workshopen på Studio Levels berättar Ulf om MediYogans läkande effekt och leder ett mjukt yogapass och som på djupet aktiverar kroppens lugn och rosystem.

Det är enkla övningar som alla kan göra, som gör dig glad och närvarande och som ökar din medvetenhet om vad som är viktigt i livet. Alla kan delta, nybörjare såväl som mer erfarna yogautövare. Yogan kan göras på yogamatta eller på stol.
Workshopen avslutas med en stunds fika/mingel.

Ulf är en mycket uppskattad yogalärare som med tydliga instruktioner, värme och glädje hjälpt 100-tals människor att hitta ett lugnare liv i balans.

Datum: Söndagen den 8/9 2019.

Tid: 14 – 16.30

Plats: Studio Levels, Kungsholmsgatan 17.

Pris: 550 kr

Anmälan: info@studiolevels.se

Varmt välkommen!