Massage

Massage bidrar bland annat till att öka blodcirkulationen i musklerna och motverkar även spänningar vid olika smärttillstånd. Efter regelbunden behandling upplever många en minskad stressnivå samt förbättrad sömn. I och med den beröring man får under en behandling frisätts ett må-bra-hormon. Det hormonet bidrar i sin tur till en känsla av just välbehag och lugn.

Massage

Massage centralt i Stockholm!

Avslappningsmassage med aromatiska oljor för avspänning och muskelavslappning.

Det är en mycket effektiv massageform för att behandla spänningar, stelhet, värk och annan problematik som kan hjälpas av ökad blodcirkulation.

Avslutas med avstressande ansikts- och hårbottenmassage.

Gravidmassage 

Gravidmassage är härligt avslappnande och välgörande för trötta muskler när du väntar barn det kan även förbättra immunförsvaret, vilket är extra viktigt under graviditeten. Hos oss behandlas du på en massagebänk som har anpassade kuddar speciellt framtagen för den växande magen. Det gör att du kan njuta av behandlingen både på mage och på rygg. Alla våra massörer är specialutbildad i just gravidmassage.

OBS avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Ej debiterad tid debiteras 600kr/timme.

Prislista massage

 • Massage Helkropp

  795:-
 • Gravid massage

  795:-

Att tänka på

 • Avbokning senare än 12 timmar före bokad tid debiteras med halva avgiften. Bortglömd tid debiteras med fullt pris.

 

 • Massage ska undvikas vid feber, halsont eller om du i allmänhet har en sjukdomskänsla. Hör gärna av dig om du är osäker.

 

 • Var noga med att komma i tid.

 

 • Efterlev en god hygien

 

 • Boka helst inte in något du måste göra direkt efter massagen. För att få största effekt av massagen är det bra att ta det lugnt resten av dagen, om möjlighet ges.

Följ oss på Instagram